Sparoge u mousseline sosu
1 veza svezih sparoga
1 belance
majonez
malo vinskog sirceta (meni vise prija balzamiko)
Pripremiti sparogu (vrpcaste krajeve otkinuti). Ukoliko je moguce kuvati sparogu na parai nekih 20 do 25 minuta. Ulupati belance i poemsati sa majonezom dok potpuno ne omeksa. Dodati kasikicu sirceta sto ce preliv uciniti tecnijim. Sluziti sparoge tople i prelivene umakom.
Nesto sto sam ukacila u jednom restoranu, a obzirom na sastojke moglo bi se uklopiti u ovaj dijetalni rezim nazvacu jednostavno:
Lignje sa tikvicama
Za jedno posluzenje nasekla sam pola tikvice i to u obliku stapica..cisto zabave radi!
2 vece lignje isecene na kolitove..i bar jedno 2 do 3 glavice sa pipama..
prvo dinstati tikvice na vodi i nekoliko kapi ulja.. dodati lignje i to je to!
zaciniti sa nanom, bosiljkom, solju
1 veza svezih sparoga
1 belance
majonez
malo vinskog sirceta (meni vise prija balzamiko)
Pripremiti sparogu (vrpcaste krajeve otkinuti). Ukoliko je moguce kuvati sparogu na parai nekih 20 do 25 minuta. Ulupati belance i poemsati sa majonezom dok potpuno ne omeksa. Dodati kasikicu sirceta sto ce preliv uciniti tecnijim. Sluziti sparoge tople i prelivene umakom.
Nesto sto sam ukacila u jednom restoranu, a obzirom na sastojke moglo bi se uklopiti u ovaj dijetalni rezim nazvacu jednostavno:
Lignje sa tikvicama
Za jedno posluzenje nasekla sam pola tikvice i to u obliku stapica..cisto zabave radi!
2 vece lignje isecene na kolitove..i bar jedno 2 do 3 glavice sa pipama..
prvo dinstati tikvice na vodi i nekoliko kapi ulja.. dodati lignje i to je to!
zaciniti sa nanom, bosiljkom, solju
Нема коментара:
Постави коментар